Korporativne plakete

Korporativne plakete – neophodne svakoj kompaniji

Korporativne plakete su najbolji način da razvijete svoje poslovanje.

Iako su se mnogi aspekti naše kulture promenili, želja za dobijanjem opipljivih dokaza za naša dostignuća nikada se neće iskoreniti. To je deo ljudske prirode; sila koja motiviše kao nijedna druga.

Potreba da se dobije nagrada za ostvarene rezultate nije vezana samo za sportiste. Naravno, osvojeni sportski trofeji predstavljaju najznačajnije nagrade na svetu.

Međutim, svaki čovek, bez obzira na profesiju, se potajno nada da će jednog dana dobiti zasluženu počast. Jer, budimo iskreni, ko ne voli da njegov talenat, zalaganje i naporan rad budu priznati?

Kompanija Capital vam otkriva tri razloga zašto su korporativne plakete obavezne za uspeh u poslovnom svetu.

Korporativne plakete za savršeni finiš jedne godine

Pojedini poslodavci smatraju da je plata dovoljna kako bi njihovi zaposleni bili produktivni.

Međutim, studija Kanadskog centra za nauku i obrazovanje pokazala je da su, zapravo, najveća motivacija radnika dobijene nagrade.

Korporativne plakete

Upravo su korporativne plakete prestiž koji zadovoljstvo radnim mestom podiže na viši nivo. Ujedno, one su motivacija i drugim zaposlenim da ostvare još bolje rezultate. Samim tim i da se, naredne godine, upišu na spisak dobitnika.

Kraj godine je najbolji trenutak za dodelu korporativne plakete. Tada se sumiraju ostvareni rezultati, pa na novogodišnjoj proslavi kompanije možete i svom najboljem radniku nagradom poručiti: „hvala na posvećenosti i dobro obavljenom poslu“.

Takođe, korporativne plakete mogu se dodeljivati i na proslavi godišnjice firme, kao i za značajne projekte koji su uspešno realizovani.

Korporativne plakete stvaraju duboke poslovne veze

Izrada plaketa atraktivnog dizajna i vrhunskog kvaliteta idealan je način da odate priznanje važnim saradnicima.

Održavanje dobrih odnosa sa poslovnim partnerima je ključno u biznisu. Zbog toga svaka kompanija nastoji da zadrži svoje saradnike.

Ukoliko su oni nezadovoljni, postoji veća verovatnoća da će vas napustiti, a u gorem slučaju sklopiti ugovor sa vašim konkurentima.

Da biste pokazali zahvalnost za pruženo poverenje tu su korporativne plakete. Za razliku od bonus kartica i reklamnog materijala, ove personalizovane nagrade su trajne. One se čuvaju, pokazuju i imaju posebno mesto. Pa možemo slobodno reći da čine savršenu dekoraciju u kancelariji klijenata.

Korporativne plakete vas izdvajaju od konkurenata

Baš kao što je izrada unikatnih medalja jedinstvena, tako i korporativne plakete nisu deo komercijalne proizvodnje.

Naime, one su posebno kreirane za vašu kompaniju i sadrže njena glavna obeležja. Sa njima ćete sigurno ostaviti dobar utisak. Što garantuje da će vaš brend biti prepoznatljiv na konkurentskom tržištu.

Po mišljenju mnogih stručnjaka ovo je najveća prednost korporativne plakete. Njome pokazujete da vodite računa o svakom klijentu i da prema svakom imate individualni pristup. Kako ne podležu serijskoj proizvodnji, ove plakete su, takođe, privlačne i široj populaciji. Te su odlično sredstvo za proširivanje mreže lojalnih potrošača.

Korporativne plakete

I dok su ranijih godina one izrađivane isključivo od metala i legura, savremene tehnike pružaju neograničene mogućnosti. Danas su u upotrebi i klirit, drvo, plastika, kao i njihove kombinacije. Na taj način možete vrlo lako njihov oblik prilagoditi svojim potrebama, ali i budžetu.

Ukoliko želite jedinstveni dizajn za svoje korporativne plakete kompanija Capital sa svojim dugogodišnjim iskustvom može vam pomoći. Takođe dugi niz godina pravimo medalje i trofeje po vašoj želji.

 

Trofeji za takmičenjaUncategorized

Trofeji za takmičenja

Istorija medaljaUncategorized

Istorija medalja

Pehari za takmičenjaUncategorized

Pehari za takmičenja

Izrada trofejaUncategorized

Izrada trofeja

Uncategorized

Izrada plaketa