Izrada unikatnih medalja

Izrada unikatnih medalja po vašoj želji

Izrada unikatnih medalja donosi posebnu vrstu najznačajnije nagrade na svetu.

Sigurno ste se nekad zapitali zašto su medalje i trofeji toliko značajni. Zar “čestitam” ili “hvala za ostvareni uspeh” nisu dovoljni? Tek kada doživite ceremoniju dodele nagrade shvatićete koliki prestiž one predstavljaju.

Bez obzira da li su posvećenost, talenat i težak rad samo vaši ili zasluga čitavog tima. Bez obzira da li ste uspeh postigli na terenu ili u sali za sastanke – medalje primaju samo najbolji, pa ne čudi što je izrada unikatnih medalja delikatan posao koji zahteva posebnu pažnju.

A koliki je značaj personalizovanih medalja otkriva vam kompanija Capital.

 Izrada unikatnih medalja čini manifestaciju ili brend prepoznatljivim

Izrada unikatnih medalja je savršena prilika da se izdvojite iz mase.

Nagrade za sve vrste takmičenja su komercijalizovane, odnosno, one se serijski proizvode. Samim tim su već viđene, jer je sigurno neko pre vas već koristio neki od ponuđenih modela.

Za razliku od njih, izrada unikatnih medalja je jedinstvena. Za njih ne postoje kalupi, već ih vi sami stvarate, a s obzirom da ste potpuno uključeni u čitav proces bićeti sigurni i u kvalitet.

Imajući u vidu prepoznatljivost koju ova izrada medalja pruža, možemo slobodno reći da ona utiče na dalji uspeh organizacije ili kompanije. Naime, personalizovane medalje su atraktivnije od komercijalnih. Te će privući nove kupce ili investitore, a vama dati prednost u odnosu na konkurente.

Izrada unikatnih medalja

One, zapravo, čuvaju imidž, jer je zalaganje za njihovu izradu, umesto izbora komercijalnih, svojevrsno merilo vaše profesionalnosti i ozbiljnosti u poslovanju.

 Izrada unikatnih medalja pruža bezbroj mogućnosti

Izrada unikatnih medalja je pravi trenutak da vi i vaš tim pokažete svu svoju kreativnost. Tako da logo možete prilagoditi dizajnu pozadine.

Takođe, možete izabrati i veličinu koja vam odgovara, kao i boju. Na taj način svi elementi na medalji činiće skladnu celinu.

Ukoliko, pak, želite vaša personalizovana medalja ima jedan sasvim nov nivo, kreirajte i poseban oblik za nju.

Da biste postigli nezaboravni efekat stručni tim mora da ima iskustva u pripremi idejnog rešanja, a zatim i u tehnikama izrade na različitim vrstama materijala.

Izrada unikatnih medalja

Upravo ove karakteristike krase kompaniju Capital. Godine iskustva i praćenje najnovijih svetskih trendova garantuju autentičnost pri svakoj izradi unikatnih medalja.

 Olimpijske medalje su unikatne

Verovali ili ne, medalje za ovako veliko takmičenje spadaju u unikatne. Jer, zemlja koja je domaćin Olimpijskih igara stvara medalje koje će se po nečemu pamtiti.

Tako su medalje iz Pekinga imale tradicionalnu kinesku tematiku sa zmajevima. Pobednici sa Olimpijskih igara u Londonu na svojim grudima poneli su reku Temzu. Dok su medalje sa zimske Olimpijade u Vankuveru imale stilizovane motive vezane za stanovnike Kanade.

Izrada unikatnih medalja za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju biće jedinstvena ne samo po detaljima na njima, već i po procesu pravljenja. Jer nas 2020. godine čekaju zlatne, srebrne i bronzane medalje napravljene od starih mobilnih telefona i ostalog elektronskog otpada.

Ukoliko želite da vaše nagrade predstavljaju spoj elegancije i jedinstvenih elemenata, kontaktirajte profesionalni tim kompanije Capital.

 

 

Trofeji za takmičenjaUncategorized

Trofeji za takmičenja

Istorija medaljaUncategorized

Istorija medalja

Pehari za takmičenjaUncategorized

Pehari za takmičenja

Izrada trofejaUncategorized

Izrada trofeja

Uncategorized

Izrada plaketa