• ISTORIJA MEDALJA
 • Medalje su oduvek igrale važnu ulogu u ljudskoj istoriji. Stari Rimljani su bili među prvima koji su delili zlatne okrugle parčiće metala za ratne zasluge. Čak je i Aleksandar Veliki upražnjavao ovaj vid nagrađivanja. Sama vrednost medalja, pehara ili plaketa uglavnom nije u materijalu od koga se pravi već u samoj simbolici. U srednjem veku su se medalje koristile uglavnom kod plemića, ali u 16-om veku su postale bitan modni detalj. Ljudi su medalje tokom istorije nosili ponosno na svojim grudima kako bi pokazali svoje veštine i sposobnosti ili neke druge zasluge. Plakete, iako su došle znatno kasnije, su najbolji pokazatelj simbolične vrednosti ovih tvorevina.
 • PLANOVI ZA BUDUĆNOST
 • Capital se zasniva na jednoj glavnoj ideji iz koje crpimo snagu za sve naše dalje poduhvate – svaki proizvod koji napravimo je jedinstven. Pošto znamo da su svaka medalja, svaki pehar i svaka plaketa neprocenjivi osobi koja je dobije, trudimo se da uvek damo svoj maksimum. Zadovoljni klijenti su naša glavna pokretačka snaga. Naš plan je da u najkraćem mogućem roku postanemo jedna od najvećih kompanija za proizvodnju medalja ne samo na Balkanu, već i u ostatku Evrope. Brend Capital zaslužuje da postane sinonim za kvalitet, brzinu i predusretljivost. Smatramo da je to već delom i postao. Ostatak puta nas tek čeka.

  image

  NAJPOVOLJNIJE CENE

  Uvek se trudimo da vam izađemo u susret i, zbog toga, nudimo najpovoljnije cene u regionu. Posetite nas i uverite se.

  VRHUNSKI KVALITET

  Medalje, pehari i plakete jedino imaju vrednost ako znate da su napravljeni od najkvalitetnijeg materijala od strane iskusnih majstora.

  ŠIROK IZBOR

  Pravimo medalje i pehare u skladu sa vašim potrebama i željama. Uvek po meri i na zadovoljstvo naših klijenata.